Sigla PRO ECO-TUR

Instruirea pescarilor comerciali, șansa zilei de mâine

În data de 9 august 2023 au fost finalizate activitățile prevăzute privind organizarea celor trei seminarii de instruire organizate în intervalele 12 – 19 iulie 2023 în localitatea Cavadinești, 21 – 28 iulie 2023 în localitatea Suceveni și 1 – 8 august 2023 în localitatea Vlădești, toate trei locații situându-se în arealul Zonei Pescărești Prut – Dunăre Galați.
 
Activitățile s-au desfășurat conform următorului calendar și a următorului desfășurător:
 

     – În perioada 12 – 19 iulie 2023, în localitatea CAVADINEȘTI au fost prestate servicii evenimente privind organizarea unei sesiuni de instruire aferente GRUPA 1 de cursanți. Prin intermediul acestor servicii a fost asigurată locația desfășurării seminariului și au fost asigurate și echipamentele necesare bunei desfășurări a activității. Cu această ocazie au fost diseminate participanților materiale de informare. Tot cu această ocazie, a fost asigurat și un serviciu de catering, constând în: apă plată şi minerală, sucuri cu și fără acid, ceaiuri reci și calde, cafea cu și fără cofeină, lapte, lămâie, zahăr alb și brun, aperitive, masă caldă și produse de patiserie.

     – În perioada 21 – 28 iulie 2023, în localitatea SUCEVENI au fost prestate servicii evenimente privind organizarea unei sesiuni de instruire aferente GRUPA 2 de cursanți. Prin intermediul acestor servicii a fost asigurată locația desfășurării seminariului și au fost asigurate și echipamentele necesare bunei desfășurări a activității. Cu această ocazie au fost diseminate participanților materiale de informare. Tot cu această ocazie, a fost asigurat și un serviciu de catering, constând în: apă plată şi minerală, sucuri cu și fără acid, ceaiuri reci și calde, cafea cu și fără cofeină, lapte, lămâie, zahăr alb și brun, aperitive, masă caldă și produse de patiserie.

     – În perioada 1 – 8 august 2023, în localitatea VLĂDEȘTI au fost prestate servicii evenimente privind organizarea unei sesiuni de instruire aferente GRUPA 3 de cursanți. Prin intermediul acestor servicii a fost asigurată locația desfășurării seminariului și au fost asigurate și echipamentele necesare bunei desfășurări a activității. Cu această ocazie au fost diseminate participanților materiale de informare. Tot cu această ocazie, a fost asigurat și un serviciu de catering, constând în: apă plată şi minerală, sucuri cu și fără acid, ceaiuri reci și calde, cafea cu și fără cofeină, lapte, lămâie, zahăr alb și brun, aperitive, masă caldă și produse de patiserie.

Galerie Foto