CINE SUNTEM?

 

Împreună suntem o forță…

Începând din anul 2009 am luptat pentru o țară curată, pentru un mediu curat și pentru o prietenie între om și natură. Această luptă este dusă prin intermediul educației, a campaniilor de ecologizare și a campaniilor de reconstrucție forestieră.

Din anul 2013 am început să ne implicăm în proiecte de protejare a populației piscicole a râului Prut, care reprezintă atât granița de est a României cât și a Uniunii Europene. Deși am descoperit frumusețea de legendă a acestori locuri, am ajuns să conștientizăm și realitatea crudă a celor mai sărace sate ale României.

Și astfel, în 2015 am făcut un nou pas, poate cel mai greu dar și cel mai frumos în aventura noastră, începâd ample proiecte sociale de sprijinire a persoanelor vulnerabile din mediul rural.
Am deschis filiale în satele României, unde am înființat structuri de economie socială – ateliere manufacturiere – mici industrii locale, am creat locuri de muncă pentru persoanele vulnerabile, am ajutat și am îndrumat OAMENI, care și ei, dacă nu au moll-uri, nu au drumuri asfaltate, nu au gaze, nu au canalizare, nu au grup sanitar în casă, sunt și ei semenii noștri, sunt Români.